7 Aralık 2014 Pazar

ANLAMAKTA EN ÇOK GÜÇLÜK ÇEKTİĞİM 10 SİNİR BOZUCU İNSAN TİPİ



1-Cool ve umursamaz görünmek için dışarda eşofmanla gezen ama saçlarındaki fönle yüzündeki makyajın aslında pek de umursamazlıkla pek alakası olmayan kızlarımız.Hayır o kadar makyajı yapmışsın bari eşofman giyme de komik duruma düşme.
2-Gireceği sınava gece gündüz çalıştığı halde soranlara ''hiç çalışmadım'' diyen insan tipi.Hele de bu beyin özürlü kompleksli malları hiç anlayamamışımdır.Amacı, sınavdan sonra yüksek alırsa aslında onun ne kadar da zeki olduğunu düşünmemizi istemesi ya da düşük alırsa onun bir gerizekalı olduğunu anlamamızı istememesindendir.Yav he he çok zekisin he.
3-''Ben insanları dış görünüşüne göre yargılamam'' diyen yalancı ve sahtekar insan tipi.Bu hayatta senin kadar sahtesi var mıdır acaba?
4-''Ben paraya önem vermem, parayla saadet olmaz'' diyen Yeşilçam klişesini hala devam ettiren kız tipleri.Tamam biz de biliyoruz sadece para insanı mutlu etmeye yetmez ama para olmadan da tuvalete bile gidilemeyen bir Dünya'da yaşadığımızın artık farkında olsan canım.
5-Mesaj atarak ''Sana bir şey anlatacağım'' ya da ''soracağım, yüzyüze konuşmamız lazım'' diyerek insanı merakta bırakan insan tipi.Hayır ne soracaksan telefonda sor.Ya da fragman bari geç de adamı çileden çıkarma.
6-100 tane erkekle aynı fotoğraf karesi içine girip, fotoğrafın altına ''kardeşlerim'' yazıp kendini her defasında ortalık malına çeviren ucuz kız tipi.Canım bakalım onlar da seni kardeşi olarak görüyor mu?Allah akıl fikir versin.
7-Karşısındaki insana soru sorup, aldığı cevabı dinlemeyen ergen tip.Madem dinlemeyeceksin o halde soru da sorma.
8-Hiç bir işini kendi halledemeyen salağa mı yattığı yoksa gerçekten salak mı olduğu belli olmayan hazırcı insan tipi.Çin'liler boşuna dememiş; ''Bir insana balık verme,balık tutmayı öğret'' diye.
9-Cak cak sakız çiğneyen insan tipi.Acaba bu insanlar nasıl göründüklerinin farkında değiller mi?Hele bir kız bunu kendine neden yapar? Niçin yapar?
10-Son olarak bir insana yaptığın bir yardımı, artık o insan görevinmiş sanıp sürekli senden ona yardım etmeni bekleyen ve o insana 100 defa evet dedikten sonra 1 defa hayır demenle sana düşman kesilen tip.Gerçekten seni anlayamıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder